A kerék feltalálója

Talán nem meglepő, hogy a Judas Priest másodgitáros nélkül elképzelt, nagy port kavaró, majd ennek hatására gyorsan visszíszívott turnétervei kapcsán a 2010-ben önszántából kilépett, időkzben saját, KK`s Priest nevű bandáját kommandírozó hathúrpap, KK Downing is kifejtette véleményét a Rock of Nations with Dave Kinchen műsorban.

– Mint mindenki mást, engem is teljesen összezavart a dolog. Annyira szélsőséges és sértő volt Glennre (Tipton) nézve is. Kicsit úgy jött le, hogy „rendben fiúk, ti együtt megcsináltátok, de ezt egyetlen srác is elő tudja adni.” Mintha arra céloznának, hogy mindaz, amit létrehoztunk, fölösleges és értéktelen volt. Úgy vélem, Glenn is egyetértene velem abban, hogy igazán érdekes dolgokat hoztunk létre együtt!

Hozzátette, Glenn nélkül elképzelhetetlen a Judas Priest koncerten. „Velem és Glennel együtt beszélhetünk Judas Priestről. Mi tettük a bandát azzá, ami! A dalok mellett a show-t is mi kreáltuk, a látványt, mindent. Kérdem én, beszélhetünk Judas Priest-koncertről Glenn piros gatyája nélkül? Aztán a Flying V, a szőke, hosszú haj, meg a talpig bőrcucc az én invencióm. Le lehet utánozni, nyilván, de ez olyan, hogy a kereket sokan használják, de feltalálni azt teljesen más tészta”.

Fotó: wrat.com