Heti cuccfigyelő

Exkluzív sorozattal bővíti kínálatát a kaliforniai boutique gitárgyártó Suhr Guitars. A Standard Legacy modellek 2021/’22-ben rendelhetők és a nyolcvanas években gyártott legelső Suhr-gitároknak állítanak emléket. A hangszerek teste juhar toppal borított afrikai okumé, és a kor szellemét megidézve, Floyd Rose-zal is rendelhetők. Öt különböző színben, H-S-S kiosztású aktív EMG hangszedőkkel.

֍

Frissíti a Boss a legnagyobb loop-vezérlő rendszerét. Az élő loopoláshoz már eddig is összetett funkciókat kínáló RC-505-ös a Mark ii változatában 5 sztereó-track, 4 egyidejű bemeneti és track-effektezési lehetőség, új anyagból készült faderek, és két fantomtápos mikrofonbemenet szolgálja az örök hurkokban létezés örömét. A cucc ezen kívül 200 beépített ritmusra és 16 dobcuccra izmosodott. Itt lehet csekkolni a további funkcióit.

֍

A zengető-effektek terén szakinak számító Neunaber pedálgyártó legmenőbb cucca valószínűleg a híres kék WET reverb-kispedál, illetve annak IMMERSE követői. A kispedálok népszerűségére alapozva a gyártó megtervezte és a napokban kiadta első komplex reverbgépezetét, amelyet nemes egyszerűséggel “the ultimate reverb machine”-ként emleget és Illumine-nak hív. A körülbelül 500 dolcsiba kerülő nagypedál 17 reverb-algoritmusával komoly versenytársa lehet a digitális reverbkirály Strymon BigSky-nak. Íme az Illumine bemutató videója, remek gitározással megtámogatva: