Heti cuccfigyelő

Az anti-zombi űrszervezet által kiállított tanúsítvánnyal, hideg fúzióval, lézersugárrral valamint egy lenyűgöző bermuda rövidnadrággal működik a leírás szerint Scott Ian Anthrax-hathúrbajnok legújabb boost/előerősítő pedálja, amelyet a KHDK audio a napokban dobott piacra párszáz limitált példányban. Itt az insta-poszt róla.

֍

Solar Guitars AB1.6TBS Tri Tone Burst Matte a teljes neve az Ola Eglund által tulajdonolt Solar Guitars legújabb modelljének, amely a gyártó első H-S-S hangszedőkiosztású fixhídas rockbaltája. A termékpaletta csúcskategóriás modelljeként beharangozott hathúros 1000 euróért előrendelhető a gyártó weboldalán.

֍

INFINITE Sample Sustainer néven dobja piacra első sustainer-effektpedálját a TC Electronic. “Képzeld el, milyen hangzásokat tudnál létrehozni, ha végtelen ideig megszólaló hangok állnának a rendelkezésedre” – teszi fel a a költői kérdést a termékfejlesztő Paul Robert Scott a pedál beharangozójában. – “Nos, sajnos végtelen időt nem, de szinte végtelen mennyiségű hangzásréteget már tudunk biztosítani az Infinite pedálunkkal.” A cuccba integrált reverb a népszerű Hall of Fame algoritmusán alapul, ezen kívül moduláció gomb is kapot helyett a még kreatívabb hangzásszobrászathoz, és a pedál természetesen a már ismerős TonePrint funkciót is támogatja. Íme a bemutató klip:

֍

Decemberben írtunk a pletykáról, hogy elképzelhető, a Paul Reed Smith az olcsóbb SE kategóriában is kiadja a John Mayer Silver Sky strat-hibridet. Ami akkor mindössze találgatás volt, mára már tény. A gyártó a majdan elérhető színválozatokat is nyilvánosságra hozta, ezek az Ever Green, Stone Blue Moon White és Dragon Fruit fantázianeveket kapták. Így néznek majd ki:

A hivatalos megjelenés dátuma különben január 11, így a pontos árcímkeadatokra sem kell már sokat várni.

֍

Ibanezék is évfordulós ünneppel kezdik a 2022-őt. Híres TS9-ük 40 éve készült el először, amit egy vörösházas Anniversary kiadással celebrálnak meg: