Heti cuccfigyelő

Az ESP Guitar Company és Alexi Laiho még a finn gitáros tavaly decemberi sajnálatos halálát megelőző évben elkezdtek az új signature modelleken dolgozni, és most érkezett el az idő, hogy kiadják őket. Az Alexi Ripped és Alexi Hexed modellek tipikus metálbalták, a death-virtuóz emlékének méltó ereklyéi. A Ripped változat három árkategóriában érkezik: kézzel készített ESP (5799 $), ESP E-II (2499 $) illetve LTD (1599 $) változatokban. Íme egy kicsomagolós videó a másodikról:

֍

Ötlépcsős torzítópedált adott ki az amerikai pedálgyártó, Walrus Audio. A cucc többnyire a high-gain tozítók világában próbálja megvetni lábát, ára a boutique gyártóktól megszokott módon elég borsos: nagyjából 80ezer forintért rendelhető a Thomannról. Íme a hogyanszólása:

֍

Az amerikai fullcső-bajnok Friedman után Bognerék is piacra dobtak egy tranzisztoros minierősítő-fejet. A 30W-os, mindössze egy csatornás cucc az Ecstasy vörös csatijának működését és hangzását utánozza állítólag. Új ára nagyjából 350 dolcsi és a ‘tube bemutatók szerint rendkívül pöpecen szól.

֍

Elmarad jövőben a megszokott januári Namm-videó özön, mivel hivatalos hír, hogy a szervezők elhalasztották a cuccrajongók által minden év elején epekedve várt téli Namm Show-t.

Az új dátum 2022 június, ami azt is jelenti, hogy egyben törölték a nyári kiállítást Nashville-ben, és egyetlen gigashowban vonják össze a hangszer- és zenecuccforgalmazók világtalálkozóját Kaliforniában.

֍

Végül pedig egy ajándékötlet legóőrült-gitárőrülteknek. No comment, indzsoj:

1 thought on “Heti cuccfigyelő”

  1. Pingback: Heti cuccfigyelő - PONTHATHÚR

Comments are closed.