Heti cuccfigyelő

Négy új erősítő- és öt hangfalmodellel bővítette Mesa-portfólióját az Amplitube. A digitális vasak VST 2, VST 3, AAX formátumban és audioegységként futtathatók, MAC és 64 bites Win környezetekben, nagyjából 100 dolcsi a teljes csomag.

֍

Új gitárt kapott Yvette Young Ibanezéktől. Az YY20 nevű modell Orange Cream Sparkle színben, ezúttal juhar helyett mutatós rózsafa fogólappal jelentkezik és a tremoló helyett fixhídat illetve locking-kulcsokat is dobtak a telés világot idéző hangszerre. Alább a beharangozó kisfilm, melyben hősünk fagylaltot osztogat, majd játszik kicsit. Gördeszkázás közben is. Deszka nem, de Yvette által készített egyedi lehúzósok járnak ajándékba a hangszer mellé, amely 1150 európai pénzért rendelhető.

֍

Minden istenek temploma – ez a “panteon” kifejezés általános jelentése. Wampleréknél ez a jelentés úgy módosul, hogy “minden Marshall BluesBracker áramkörök pedálformátumú megtestesítője”. A népszerű Pantheon Overdrive most Deluxe címkét kapott és dupla méretűre cseperedett. Ugyanúgy kék maradt, ugyanolyan jól szól, viszont kicsivel többet tud. Igaz, kicsivel drágább is, mint a sima változat, 220 eur helyett 299-et kell érte lecsengetni. Jóhangzás azért továbbra is van, a cinezőmester maga mutatja be, hogy milyen: