Klippremier az érkező lemezről

Steve „Luke” Lukather, a Toto többszörös Grammy-díjas gitárosa tegnap mutatta be a február 26-án I Found The Sun Again címmel megjelenő nyolcadik szólólemeze címadó daláról készült hivatalos videóklipet. A 64. éves gitáros Facebook-oldalán megjegyezte, várja az általa „a Pink Floyd találkozik egy beLSD-zett Christopher Crossal és Joni Mitchellel” jellegű dallal kapcsolatos rajongói hozzászólásokat.

A The Players Club / Mascot Label Group ugyanaznap jelenteti meg Luke Toto-beli társa, az énekes Joseph Williams Denizen Tenant című szólóalbumát is, és ha ez még nem elég, mindkét zenész vendégszerepel a másik lemezén. Lukather a lemez produceri teendőit a felvételt és a keverést is végző Ken Freemann-el osztotta meg, ami pedig a zenésztársakat illeti, Greg Bisonette dobos, Jeff Babko billentyűs, Jorggen Carlsson és John Pierce basszusgitárosok mellett a Toto-társ David Paich zongorázik és orgonál, és a már említett J. Williams énekel több dalban, aki emellett a Run To Me című dal hangszerelésében is segített. „Sosem élveztem még ennyire lemezfelvételt. Fájdalommentesen, lazán, könnyedén gördült az egész”, jegyezte meg Luke.

A zömében saját szerzeményeket felsorakoztató lemezen egy-egy Traffic-, Joe Walsh- és Robin Trower-feldolgozás is helyet kap. „Az összes dalt élőben, utómunkák nélkül rögzítettük. Néhány gitársávot megdupláztam, de ennyi. Naponta egy dal készült el, beleértve a feléneklést is. A 2020-ban elkészíthető legőszintébb lemezt akartam felvenni”, summázott Luke.