Májusi Cuccmustra

Itt a verőfényes tavasz és körülnéztünk lö interneten, milyen újdonságok jelentek meg erősítővonalon az utóbbi hetekben, ha valaki esetleg még jobban benapozná bezártságból kiszabaduló lelkét, hogy tovább bővítse a már amúgy is gazdag gitárcuccarzenált, netán nullából felépítse új szandparkját. Íme:

Friedman BE-Mini, 30 W-os tranzisztoros fej, amelyet a leírás szerint a BE-100 erősítő és BE-OD pedál inspirált.

Pénztárcabarát retró, második felvonás: Harley Benton TableAmp V2, 30 w-os, Blueetooth-os gyakorlóerősítő.

5 W-os csöves jóság a legendás amerikai Tone King boutique gyártótól a Tone King Gremlin most már fej változatban is kapható.

A Mooer kiadta a Hornet modellezős gyakorlóerősítő új, 30 W-ra kigyúrt változatát, szintén 9 erősítőmodellel.

A DSM Humboldt Electronics egy Chile-i cég, amely a Simplifier nevű, pedálméretű, analóg, gitár és basszusgitár-erősítőikkel rukkolt elő tavaly. Most megjelent a korábbi pedál továbbfejlesztett Deluxe változtata, dedikált lábkapcsolóval és még több funkcióval.

Az ex Cornford-guru új cégétől, a Victory Amps-től jelent meg a Victory V4 The Kraken high-gain előfokpedál, Two-Notes hangfalszimulátorokkal és további extrákkal.

És nem utolsó sorban, megjelent az Atomic Amps korábbi modellezős pedáljának második változata, amelyen leginkább a kezelhetőség és elrendezés vonalán vittek be újdonságokat, az Ampli-Firebox Mark II.

1 thought on “Májusi Cuccmustra”

  1. Pingback: Heti cuccfigyelő - PONTHATHÚR

Comments are closed.