Megtippelte az új Megadeth-dalt

Különös titkolózás övezi a készülő Megadeth albumot. A 2021 januárjára ígért de meghiúsult megjelenést követően Mustaine időnként a szövegek befejezésére, a keverés vagy az énekfelvételek véglegesítésére hivatkozva igazából nem adott pontos dátumot a várható megjelenésről.

Az idén másik gitárgyártóhoz átigazoló Megadeth-falkavezérnek ráadásul pár hónapja egy fontos döntést is meg kellett hoznia, megválva zenekara másik alapítótagjától, a szexbotrányba keveredett David Ellefson-tól. A készülődő album basszusgitár témáit ezért egy eddig meg nem nevezett bőgősnek újra fel kellett játszania, aki vélhetően egyben a zenekar új tagja is. Mivel a a 2016-os Dystopia óta nincs új stúdióalbum, a rajongók kíváncsian figyelik a zenekartól érkező híreket az új tag kilétét és a lemez megjelenését illetően.

Erre a helyzetre reagált Shawn McNair youtube-gitáros, aki úgy gondolta, kézbe veszi az ügyet. Most posztolt videójában három, különböző időben és helyen kiszivárogtatott Megadeth-riff alapján megelőlegezte, várhatóan hogyan szól majd az első Megadeth-szingle. Természetesen két gitárszólót is rittyentett hozzá, Kiko és Mustaine stílusában. Íme: