Misha Mansoor – Első szólóalbum és szingle

Elérkezett az idő, hogy kiadja első szólóalbumát a hat nagylemezes Periphery zenekar alapítótagja, Misha Mansoor, aki a gitáros közösségben immár több mint tíz éve „Bulb” név alatt fejti ki online tevékenységét.

Az albumot a szintén saját alapítású, 3dotrecordings kiadó hozza ki, amely az utóbbi Periphery lemezek fölött is gondoskodott, így ezzel a népszerű indie-módszerrel Misha gyakorlatilag mindenen rajta tartja a kezét.

A djent műfaj egyik zászlósának számító gitáros így nyilatkozott az új megjelenésről: „Kimondani sem lehet, mennyire izgatott vagyok és mennyire katartikus érzés, hogy végre kiadhatom első szólóalbumomat. A Moderately Fast, Adequately Furious (Mérsékelten gyors, megfelelően dühös) című album gyakorlatilag már körülbelül 15 éve várat magára, ezért nagyra értékelem a türelmeteket.”

„Fontos volt, csak akkor adjam ki, ha már teljes mértékben elégedett vagyok egy ilyen Bulb bemutatkozóval – folytatta –, de végre kimondhatom, valami olyat állítottam össze, amire igazán büszke lehetek.

Ez az album nagyon sokat jelent nekem, és a fontossága adta a lendületet is az anyag megalkotásához és befejezéséhez. Remélem, ti is élvezni fogjátok!” A Parabolica című első szingle a napokban került fel a youtube-ra, a teljes lemez tervezett megjelenési dátuma július 16. és itt lehet előrendelni: https://store.3dotrecordings.com/

fotók: jacksonguitars, guitarworld