Poszt-Slayer zúzda készül

Kerry King hathúrgyilkos életjelt adott magáról, nem is akármilyent: március óta próbál új zenekarával, osztotta meg a Metal Hammerrel. A 2019-ben leköszönt Slayer bárdistája azt is elárulta, hogy március óta próbál Paul Bostaph ugyancsak egykori Slayer-dobossal. És hogy milyen zenét várhatunk?

– Az új dalt eljátszottam egy haveromnak, mondván, „ha valami igazán slayereset írtam az utóbbi években, ez igazán az!” Ú sem gondolhatta másképpen, mert így válaszolt: „Ez bármelyik Slayer-albumra simán ráférne!” A riffet egyébként az egyik legutolsó Slayer-koncert előtt a színfalak mögött írtam. A színpadra mentünk éppen, amikor előkaptam a telefonom és rögzítettem. Ha majd kijönnek a dalok, lehet találgatni, melyikről van szó – adta fel a labdát rajongóinak King.

Kerry a zenekarral kapcsolatos terveit így vázolta: „Egy óriási produkcióban gondolkodom, de ahogy mindenkinek elmondtam, nem Slayer-méretűben. Hacsak az emberek azonnal rá nem kattannak a dologra, kisebb léptékben gondolkodunk”, summázott King.

Fotó: tonedeaf.thebrag.comk

A videó korhatáros, ezért a Youtube-on megtekinthető.