Szupermen döntő lépése

Szijártó „Szupermen” Zsolt tizenegy év után kilépett a nemzeti rockot játszó Kárpátiából. Hősünk Facebook-oldalán az alábbi bejelentést tette közzé:

„Hát eljött ez is… Meg szeretném köszönni a Kárpátia zenekarban eltöltött 11 élménygazdag évet! Minden ember életében eljön az az idő, amikor fájó szívvel, de más megoldást nem látva, meg kell hoznia a legnehezebb döntést is.  Az ez idő alatt együtt megírt közel 80 dal örökre veletek marad, nem tűnik el nyomtalanul a feledés homályában. Ha ezeket a dalokat hallgatjátok, kicsit újra ott gitározok majd nektek. Jóban váltunk el a zenekarral, nem maradt bennünk harag. Köszönöm a közönségnek és az itt megismert haveroknak, barátoknak a rengeteg szeretetcunamit, amit tőletek kaptam! Nincs b tervem, de az életemet a zenélésre tettem fel, így remélem hamarosan találkozhatunk újra, valahol, valamikor!”

Az Akela, After Rain, Omen és Kárpátia egykori hathúrosának 2019-ben Stoppos a Galaxisban címmel jelent meg instrumentális szólólemeze, tavaly meg kirakta a beharangozott folytatásról a videóval megtámogatott Túl ezer halálon című dalt, amelyben a gitározás mellett mikrofont is ragadott. Kíváncsian várom a Metal Mesék szerkesztőjeként is ismert hathúrnyűvő következő lépését, szívem szerint egy újabb instrumentális rocklemezt hallgatnék tőle, illetve egy igazán karcos metalbanda soraiban látnám leginkább. De az idő eldönt mindent.

Fotó: Facebook