új dal az orosz shreddertől

Sergey Golovinnak nagyjából mindegy, milyen műfajban akar shreddelni, megy neki. Youtube-ra feltöltött utolsó dalában már nem a tőle megszokott fúziós-metál sztorizás megy, hanem igazi hardrock figurákkal szórakoztat egy hagyományos Gibson SG-n.

A Szibériában született, Moszkvában élő gitárzseni klasszikus gitáron kezdte a hathúrvarázslást de nem sokkal a diplomázás után elektromos gitárra váltott és miután megnyert pár gitárversenyt Oroszországban, 24 évesen ki is adta első szólólemezét, a meglehetősen eklektikus rock/metálos “Sense of Reality”-t, 2012-ben.

Ezt követte a szintimetálos-djentes “Changes” (2014), majd a “Sculpture” (2018) és Satellite (2019) a nyolcvanas évek digitális szinte-diszkós hangzásvilágával.

A jamtrackcentralnak is több oktatóanyagot szállító gitáros korábban az EMG pickupgyártóval és az Adversary headless gitárokkal is endrosment-díleket kötött, tehát a modern húrlovagok jól bevált útját járja.

Most megjelent utolsó dalában már egy klasszikusabb hangzással és stílussal, valamint természetesen az elmaradhatatlan vigyorgós shreddel szórakoztatja követőit.

A dal riffje a 80’as évek glamrockos SunsetStrip-jén is megállná a helyét, íme:

fotók: emg.com, youtube