új hathúros Mustainenek

„The time has come…” azaz elérkezett az idő – írja a Gibson a közösségi oldalain egy 15 másdoperces videó kíséretében, amelyben a Megadeth embernagyságú kabalafigurája, Vic, megcsillantja Rust in Peace feliratú pengéjét egy sírkertben. A sejtelmes hangulatot a Symphony of Destruction intrója fokozza.

A klipet Dave Mustaine is megosztotta közösségi oldalán „Visszaszámlálás” címmel, így mostanra már biztos, hogy a riffbajnok énekes a Gibson gyártóhoz igazol át és már nem kell sokat várni az új DM signature hangszer megjelenésére.

A thrash-metál frontembernek több mint 10 évig a Dean szállította a névreszóló és standard hathúrosokat, de az a biznisz már tavaly év végén a végéhez ért, és azóta megy a spekulálás a fórumokon, melyik hangszergyár tudja majd Dave-et magához csábítani egy endorsmentre. A Gibson-nak sikerült.

Mivel a klipben hangszer nem szerepel, csak tippelni lehet, hogy a jelenlegi Gibson vagy Gibson alá tartozó brandek (pl. Kramer) hangszerei közül vajon melyik formatervet használták az új gityóhoz.

Amíg végleg le nem kerül a lepel az új hangszerről, itt van néhány fotó a jelenlegi felhozatalból, hogy segítsenek a találgatásban!

borítókép: Total Guitar Magazine, 2015 Future Publishing

3 thoughts on “új hathúros Mustainenek”

  1. Pingback: Bőgős nincs, sör van - PONTHATHÚR

  2. Pingback: Hammett-pacsi-gibson - PONTHATHÚR

  3. Pingback: Megtippelte az új Megadeth-dalt - PONTHATHÚR

Comments are closed.