Új lemezt políroz

Bár a 2017-es „Wheelhouse” c. albumról továbbra is azt gondoljuk, nyomatékosan ajánlott hallgatmány hosszabb nyári utazásokhoz a személygépjármű-lejátszókba, kíváncsian lestük meg, mi zajlik Greg Howe fuziómester portáján,

és „a jóból sosem elég”- alapon, közeledik-e a masztereléshez új szólóalbuma, amelynek dalain egy ideje dolgozik már.

Amellett, hogy egy gitár-basszus egyszólamú szóló erejéig kapunk egy röpke betekintést Howe házistúdiójába és az egyik készülő nótába, azt is megtudjuk, hogy a GH-vibrátó mellett már GH sapka is létezik és rendelhető a Vegasban tanyázó húrnyűvő weboldalán.

Howe nemrég egy interjúban nyilatkozta, a készülő új lemezzel párhuzamosan egy live-anyagot is tervez rögzíteni és kiadni 2021-ben, amely projekt viszont nagyban függ az idei koncertezési lehetőségektől és körülményektől.

Mindenesetre élőben legközelebb Paul Gilbert vendégeként játszik a „Great Guitar Escape” produkcióban július elején, amelyet egy észak-amerikai saját turné követ a legendás Stu Hamm basszusgitáros és Joel Taylor dobos társaságában. A koncertsorozaton az ígéret szerint már a most készülő, új dalok is terítékre kerülnek. Európai turnéról egyelőre nincs szó, de videó- meg hanganyagban azért reménykedhetünk.

Íme a Throw Down a korábbi lemezéről:

borítófotó: Fred Morlege – PhotoFM.com

1 thought on “Új lemezt políroz”

  1. Pingback: 3winnipeg

Comments are closed.