Új Morello-cimbizés

Bár az újra-egyesülő RATM zenekar a rajongók által cefetül várt harmincnyolc állomásos amerikai turnéját immár másodszor kénytelen elhalasztani (most 2022-re), Tom Morello gitáros mégsem tétlenkedik a recesszió alatt.

Ha emlékszünk, év elején a „The Pretty Reckless” bandát ajándékozta meg egy jellegzetes gitárszólóval, majd epilógust írt egy megjelenés előtt álló Randy Rhoads biográfiához, a pletykák szerint a tavaly felfedett Fender “Soul Power Stratocaster” gitár mellett egy hasonló névre szóló Telét is tesztel már, továbbá ezerrel dolgozik a Netflix most készülő Metal Lords fimjének zenei producereként, és mindenkori politikai aktivistaként egy olasz DJ-vel koprodukcióban az elmúlt hetekben jelentette meg “The Catastrophists” címre keresztelt súlyos, megmondós electro-lemezét is.

De a sornak nincs vége, mert most jött a hír, hogy a whammy-/killswitch-bajnok Morello következő közreműködős anyagának egyik nótájához maga Alex Lifeson és (maga) Kirk Hammet assist-ol majd.

Az anyagról nem sokat tudni még, csak hogy egyelőre fájlküldözgetős módszerrel dolgoznak a dal riffjein a gitárvilág nagyágyúi. Morello különben saját bevallása szerint nagy Rush-rajongó, aki sokat kampányolt anno azért, hogy a zenekarnak helyett adjanak a R’n’R Hall of Fame-ben.

Kíváncsian várjuk a Morello-Hammet-Lifeson dalt. Addig is, álljon itt egy másik, Slash-sel, a korábbi lemezéről:

(fotó:ultimateclassicrock.com)

1 thought on “Új Morello-cimbizés”

  1. Pingback: 2symbols

Comments are closed.